Indexek

Ha kriptopénzekkel kereskedsz vagy akár rajongó vagy, akkor jó eséllyel foglalkoztat a kérdés, hogy hol találsz egy komplex összehasonlító listát a kriptopénzekről. Ha már találtál, akkor pedig lehet most éppen az nyomaszt, hogy vajon jó lesz-e ez Neked. Ha ideáig eljutottál, akkor jó már jó helyen jársz. Szinte lehetetlen küldetés elkészíteni egy ilyen listát önmagadnak, hiszen rettentően időigényes és kódolási ismeretek nélkül nem is jutnál túl messzire. Ezért olyan megoldásokra kell támaszkodni, amelyeket ezt a célt hivatottak kiszolgálni. Az a jó hírem van számodra, hogy számos ilyen oldal létezik és mi összeszedtük Neked egy helyre azokat, amelyeket érdemes lehet használnod, ha már ráléptél a kripto-addikció útjára.

Ebben az összefoglalóban összegyűjtöttünk néhány olyan webhelyet, amelyek megmutatják a legátfogóbb kriptopénz-statisztikákat a valós idejű árakról, mennyiségéről, százalékos változásairól és más hasznos adatokról. Minden adat szépen strukturált ábrákon is megjelenik. Az adatok nem lehetnek univerzálisak, mivel a felhasznált adatok forrása különböző. Mindig attól függ, hogy melyik kripto exchange adatait alkalmazzák. Illetve ezek az index oldalak a statisztikákat különböző módokon adhatják meg, így az egyes oldalak hasznossága változhat a Te igényeidtől függően. Egyetlen forrásból azonban nem illik/szabad/érdemes táplálkozni, ha kellően komolyan gondoljuk a kereskedést.

Íme a legjobb kriptopénz-statisztika oldalak

Crypto Compare

www.cryptocompare.com

Az összes közül talán ez az, ahol a legtöbb funkció elérhető a kriptopénzekkel kapcsolatban. Nehéz lenne felsorolni mindet, de az egyik legizgalmasabb, hogy interaktív a platform, ahol megbeszélheted a legújabb kripto-trendeket és valós időben figyelheted az összes piacot.

Coin Marketcap

https://coinmarketcap.com/

Az egyik legelterjedtebb a kezdő kriptopénz kereskedők körében. Kitűnő erőforrás, hogy mindig frissen tartsuk a fejünkben az aktuális árfolyamokat és egyéb adatokat. Bárki számára biztosítanak adatokat API-on keresztül.

World Coin Index

www.worldcoinindex.com/

Ez egy nagyszerű és emellett könnyen használható weboldal, amely relatív átfogóan indexálja a különböző kriptopénzeket. Minden adat valós időben villog a képernyőnkön, és van egy nagyon hasznos, hovatovább ingyenes API megoldásuk is.

Coinhills

www.coinhills.com

Ez is egy meglehetősen hasznos oldal. Talán itt a legteljesebb a lista az altcoinokról, és rengeteg statisztika is fellelhető az oldalon. A felhasználói felület és az oldal navigáció nagyon prímán van kialakítva, így a kezdő felhasználók is gyorsan otthon érezhetik magukat.

Brave NewCoin

https://bravenewcoin.com/market-cap/

Ez tuldajdonképpen egy aloldala az egyik prémium altcoin adatszolgáltatónak, a Brave NewCoin-nak. A Market cap listája meglehetősen hasznos és praktikus. Az a mód, ahogyan az összes altcoin adatait megjeleníti a világ összes fiat pénzével egy igazán unikális megoldás az összes index oldalt figyelembe véve.

Coin Gecko

www.coingecko.com

A Coin Gecko produkálta a legnagyobb növekedést azon oldalak közül, amelyek kriptopénz statisztikákkal foglalkoznak, ami egyáltalán meglepő, hiszen a weboldal nagyon jól megtervezett és a dashboard testre szabható. Két gyengesége az oldalnak, hogy az altcoinokról alkotott képe nem a legátfogóbb és az oldal időnként belassul vagy egészen lefagy.

BFX Data

www.bfxdata.com

A BFX Date egy egyszerű, de jól átgondoltan megtervezett valós idejű listázó weboldal, ami a kriptopénz kereskedők igényeire összpontosít. Talán egyedülálló funkciói, hogy profi diagramokkal és kalkulátorral támogatja a kereskededést. Az Android-alkalmazás letölthető Google Play-ről.

Winkdex

https://winkdex.com/

Na ez egy izgalmas megoldás több szempontból is. A Winkdex (vagy másnéven Winklevoss Index – Na dereng már?) annak a Cameron és Tyler Vinklevoss-nak a tulajdonában van, akiket már ismerhetünk a Facebook indulásakor elhíresült botrányról. A testvérpár a Bitcoin legfontosabb támogatói és a blockchain technologia legelhivatottabb befektetői. A Winkdex az oldalán is közzétett hivatalos közlemény szerint a globális Bitcoin árképzés elemzésére és bemutatására törekszik, és a jelenleg a legaktívabb, minősített exchange-ek adatait használja fel. Ez a Bitcoin-only(!) index portál nagyszerű eszköz azon felhasználók számára, akik a legteljesebb és legmegbízhatóbb Bitcoin adatokat keresik.

Kapcsolat:

Blokklánc 2017 Kft.

Email: hello@blockchaineum.hu

Kövess minket: